Inspiration

En del vill sy lätta djur som blir färdiga snabbt.
Vissa vill sy ”läskigheter”. Och andra längtar efter en alldeles egen hund . . . eller kanske råtta. Det finns sååå mycket att välja mellan! Och varje gosedjur har sin egen charm. =)

loading...

Lätta och snabba att sy

Syr man för första gången är det ofta skönt om det är ett ”lättare” djur. Och ibland kanske man vill bli färdig ”snabbt”, då är det också bra när det går lätt och fort. Det finns många fler lättsydda djur, men här på bild är några förslag. 

loading...

För de yngsta

Roliga att hålla i för små händer. Spännande att utforska och få ”vifta runt” med. Man kan också kittlas med dom, speciellt med hårtofsen. Och det är roligt både när den yngsta kittlar eller blir kittlad av någon annan. 

loading...

Vovvar

En del människor skäller när dom är arga. Men hundar brukar skälla lite då och då. När dom är rädda, glada, spralliga, leksugna. Och nästan alla hundar tycker om att bli klappade lagom mycket. Men en del människor är allergiska mot hundar och kan inte klappa. Men just dom här vovvarna, som är sydda i velour, brukar alla ”tåla”. ;)

loading...

Flygande fåglar

Tänk att ha vingar att flyga med. Fåglar kan vara högt, högt upp och flyga långt. En del av dom flyger runt halva jorden med sina vingar. För på vintern tycker dom att det är trevligare söderut för där är det inte så kallt. Och andra fåglar bor jämt söderut, där det är varmt. Dom behöver aldrig frysa . . . 

loading...

Djungeln

I de djupaste skogarna, långt långt bort finns det djungel. Där finns det massor med spännande, roliga djur. En del djur tycker om att smaska upp andra. Och andra är vegetarianer. Apor tycker i varje fall väldigt mycket om bananer. Men smaken är olika . . .

loading...

Från havet

Det finns mycket spännande i världens hav. Och de simmar oftast i hav långt, långt bort från oss. Därför kan det kännas extra bra att ha en alldeles egen. I sitt eget rum! Och det finns ännu fler än dom här att välja på tex Minibläckfisk, Sjöhästar, Säl, Rocka & Plattfisk och Trubbfisk. 

loading...

”Läskigheter som kan flyga”

Många tycker att dom här känns lite läskiga. Men en del tycker om läskigheter. Speciellt när dom får ha några hängandes högt upp i ett mörkt hörn i hemmet. Fladdermusen är ofta lugn på dagarna men vaknar nattetid. För då passar den på att utforska världen . . . 

loading...

Svenska skogar

I de djupaste skogarna finns det mycket djur. En del är stora och andra små. Oftast ser vi dom inte. Dom brukar höra oss innan vi hör dom och då drar dom. Fast en hare brukar kunna dyka upp både här och där. 

loading...

Slingrande varelser

En del tycker dom är läskiga. Andra tycker dom är fräna. Det finns så många olika slingrande varelser. En del är farliga. Men dom som är här är snälla och faktiskt riktigt gosiga . . . 

loading...

Dinosaurier

I urminnes tider fanns det olika sorters dinosaurier. Och nu finns det inte en enda levande kvar. Fast det har hittats skelett så att man kunnat se vilka former dom hade - ja helt enkelt hur dom såg ut.
Och det brukar kännas riktigt roligt att sy några. Då har man ju en alldeles egen Dinosaurie.
'Fast i tyg förstås . . . 

foten

Vart tar alla strumpor vägen? Ibland försvinner hela paret men oftast är det bara en strumpa som ”går upp i rök”. Och det verkar inte vara någon som vet vart dom tar vägen. Men en sak vet vi på Jing Jang och det är att gosedjuret Foten alltid har en rejäl strumphög i sitt hem. För den vill inte frysa. Fast när det är sommar, då vill den alltid vara barfota . . .

loading...

Dyker upp i trädgården och lite överallt . . .

Rätt som det är brukar dom dyka upp. Oftast vet man inte innan. En del tycker det är kul när en groda kommer hoppande. Andra piper högt och blir rädda. Och det är likadant med möss. Fast sniglar är ju långsamma. Dom hinner man se i god tid . . . 

loading...

Mangosdalen

Långt bort finns en plats som heter Mangosön. Där finns det en dal där vännerna bor. Dom heter Zippe, Bulan, Fafflan, Baffe och Murveln. Och så Abraxus förstås!
Dom tycker dom bor på världens bästa plats. Det är mycket bus och skratt där. Och så en massa äventyr . . .